No més complicitats amb Isrel

dimecres, 30 d’abril del 2014

Reconstrucció de cases a Palestina estiu 2014

 
 Bon dia a tothom,

Us volem recordar des de Pau Sempre que hem començat a organitzar el viatge a Palestina d'aquest estiu. Serà al mes d'agost, en funció de les persones que vinguin acordarem anar o la primera quinzena o la segona, i tractarà de reconstruir cases enderrocades per l'exèrcit israelià a la Vall del Jordà i de conèixer tan entitats palestines com israelianes, les quals treballen  per a la pau i la resolució del conflicte.

Aquest any estem fent un esforç especial per tal trobar gent per venir. Així que us demanem que si sabeu d'algú que estigui interessat li feu saber que la primera reunió informativa sobre el viatge serà el diumenge 11 de maig a les 12.00h a l'espai 210 (Carrer Padilla 208-210, Barcelona). La reunió durarà dues hores i després tindrem l'ocasió de disfrutar i atipar-nos durant el dinar palestí que haurem prepararat. 

A la reunió hi serà present en Jordi Matas que ha estat el coordinador del viatge durant els últims set anys i l'Alys Samson, que serà la coordinadora d'aquest any (Qualsevol dubte que tingueu podeu enviar un email a syla_se@hotmail.com).

La reunió serà una bona oportunitat per a que totes ens veiem les cares i resolem tots els dubtes que tinguem.

Us hi esperem a totes,
Pau Sempre

divendres, 25 d’abril del 2014

Per Sant Jordi, al carrer!

S'acosta l'estiu i com cada any Pau Sempre ja està preparant la Brigada de reconstrucció de cases a Cisjordània d'enguany.

Per anar finançant el projecte, aquest Sant Jordi, Pau Sempre ha muntant paradetes amb roses i llibres de BDS por Palestina i Mirada Palestina tant a Barcelona com a Salt.

Ha estat una bona diada que ens ha permès parlar del conflicte amb les persones que s'han aturat a les paradetes i convocar-les per a les futures accions que estem preparant, entre elles una xerrada informativa a Salt pel divendres 16 de maig en relació a la Brigades de reconstrucció del 2014 (ampliarem la informació en una entrada futura al blog).


dimarts, 8 d’abril del 2014

CINEFÒRUM A SALT

“Les barreres es poden eliminar, però la terra sempre portarà aquestes cicatrius. Que es curin les ferides és un repte. És l'única obligació de la víctima. Guarint les ferides, es resisteix l'opressió. Però quan em fereixen un cop i un altre, m'oblido de les ferides que regeixen la meva vida. Les ferides oblidades no es curen mai. O sigui que filmo per curar-les”. Emad Burnat.

5 càmeres trencades és un retrat únic, personal i en primera fila d'un dels moviments de resistència pacífica a Palestina. El palestí Emad Burnat i l’israelià Guy Davidi codirigeixen aquest documental editat a partir de les imatges de 5 càmeres trencades de l'Edmad Burnat.

La delegació de Pau Sempre de Salt organitza un cinefòrum pel proper divendres 11 d'abril a les 20h a la Sala d'actes de la Casa de Cultura Les Bernardes.

Us hi apunteu?