No més complicitats amb Isrel

divendres, 23 d’octubre del 2015

Exposició a l'edifici d'UGT

Aquests dies si passeu per l'edifici de l'UGT (a Rambla Santa Mónica 2) a la planta baixa trobareu una exposició de Pau Sempre sobre la vida de les palestines.

Agraïm tota difusió.



dijous, 22 d’octubre del 2015

Gràcies mecenes!

Amics i amigues,


Avui volem dedicar aquesta entrada al blog, en forma d'agraïment, a totes les persones que han participat com a mecenes al crowdfunding "Reconstruint la pau". El vostre suport ha sigut imprescindible per a desenvolupar les brigades de reconstrucció d'enguany a la Vall del Jordà (Cisjordània, Palestina).

Alejandra A.
Àlex G.
Alys S.
Ana V.
Andrea C.
Andreu M.
Ángeles C.
Angels F.
Àngels T.
Anna C.
Anna C.
Antonia M.
Adriana G.
Blanca B.
Bogdan B.
Borja A.
Carme N.
Catarina F.
Catrin S.
Clara P.
Danilr
David i Hilari S.
David R.
Elena Z.
Elisa E.
Enriqueta M.
Eva T.
Felipe R.
Francesc M.
Gloria B.
Imma M.
Jane J.
Jèssica I.
Joan T.
Jofre P.
Jordi I Lorena
Jordi M.
Juanjo I Pili
Júlia R.
Laia M.
Laia M.
Lídia S.
Lucia C.
Luisa T.
Maite C.
Manuela A.
Marc N.
Marc R.
Maria R.
Marta R.
Miguel M.
Miriam G.
Montserrat V.
Natàlia A.
Pablo M.
Pepe R.
Pilar T.
Richard S.
Rita G.
Samira S.
Sergi P.
Silvia E.
Tatiana M.

Teresa T.


Podeu llegir la nostra experiència, de la qual també n'heu format part, en aquest blog
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!



dimarts, 20 d’octubre del 2015

Concentració en suport a la població palestina


Us esperem aquesta tarda dimarts 20 d'octubre a les 19h davant de la seu del govern espanyol (Carrer Mallorca amb Roger de Llúria, Barcelona) per demostrar el nostre suport a la població palestina en lluita, i el rebuig a l'imminent ocupació isrealiana i la constant vulneració de drets humans sobre el poble palestí, acompanyada de la complicitat internacional.

VISCA PALESTINA LLIURE!




Solidaritat amb la resistència popular palestina! Boicot a Israel ara!

Hi ha alguna cosa que ja és evident, tant si l'actual fase d'intensificació de la repressió israeliana i de la resistència popular palestina evoluciona cap a una veritable Intifada, com si no: una nova generació palestina segueix els passos de les generacions anteriors, i s'alça en massa contra el brutal règim d'ocupació, colonialisme, i apartheid d'Israel que dura ja diverses dècades.

Els governs del món, especialment a Occident, titllen els esdeveniments dels darrers dies de “cicle de violència”, en el qual ambdues parts comparteixen la culpa, tot ignorant l'origen del conflicte colonial, i la seva pròpia complicitat en permetre que Israel mantingui aquest sistema i violi impunement el dret internacional. Gairebé tots els i les palestines demanen ara un boicot total a Israel per tal d’aïllar-lo internacionalment, en tots els àmbits, de la mateixa manera que al seu moment es va aïllar a la Sud-àfrica de l'apartheid.

L'actual insurrecció liderada per la joventut palestina és una resposta a la intensificació de la neteja ètnica i l'opressió israeliana, especialment a Jerusalem. En els últims mesos, Israel ha accelerat el robatori de terres palestines i la demolició de les seves llars, ha incrementat els seus atacs racistes al complex de la mesquita d’al-Aqsa, ha estret el cèrcol a Gaza i ha implementat noves mesures racistes contra les ciutadanes i ciutadans palestins d'Israel.

Israel i els seus grups de colons fonamentalistes i terroristes han atacat salvatgement les protestes palestines, executant a nenes, nens i joves en ple carrer i deixant a més de 1000 persones amb lesions de consideració.

Es necessita urgentment una resposta internacional efectiva que pressioni a governs, institucions i corporacions perquè posin fi a la seva complicitat amb els crims d'Israel.

Portem la solidaritat internacional amb la resistència popular palestina un pas més a través del boicot, la desinversió i les sancions (BDS):
- Exigint un embargament militar contra Israel
- Que Catalunya aturi TOTES les complicitats (institucionals, econòmiques, acadèmiques, polítiques, empresarials) amb Israel fins que s'assoleixin les tres reivindicacions del moviment BDS:
1- Finalitzar la seva ocupació i colonització de totes les terres àrabs ocupades al juny de 1967 i destruir el Mur;
2- Reconèixer els drets fonamentals de la ciutadania àrab-palestina d'Israel per a una total igualtat; i
3- Respectar, protegir i promoure el dret dels refugiats palestins de tornar a les seves cases i propietats tal i com estableix la resolució 194 de les Nacions Unides.


Vine dimarts i mostra la teva solidaritat amb la població palestina! #SolidarityWaveBDS #IsraelNoEsReferent

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Pau Sempre a la mostra d’entitats de Salt 2015!!!


Avui hem participat a la V mostra d’entitats de Salt. Aquesta trobada ha estat amb el propòsit del coneixement mutu, la participació i la cohesió ciutadana de les entitats locals.  

A la jornada hi havia tastets interculturals, jocs i tallers infantils, cercaviles i balls, i gent disposada a explicar els projectes i activitats que duen a terme des de les diverses entitats participants. 

Pau Sempre hem proposat una selecció de l’exposició Marhaba, Palestina. 29 mirades a una sola realitat: la repressió al poble palestí i hem ofert un tast de la deliciosa Mujaddara, acompanyada de pa i olives; a banda de tenir material gràfic informatiu i de sensibilització i membres de l’entitat explicant la pròpia experiència a les brigades de reconstrucció de cases i més...

   Aquesta jornada ha servit per a col·laborar amb tres causes solidàries: recapte d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments de Salt, campanya de donació de sang i, per últim, els beneficis dels tastets i les begudes ofertes es destinaran a l’adquisició de material bàsic per a les escoles públiques d’infantil i primària de Salt.

L’any que ve més i millor!!!