No més complicitats amb Isrel

diumenge, 14 d’agost del 2016

Donem suport a Ali Jada

Ali Jada és un afro-palestí de 66 anys que ha dedicat tota la seva vida a lluita per a l'alliberament de Palestina. L'Estat d'Israel el va empresonar durant 17 anys com a pres polític. Des de llavors i com a decisió política va decidir no pagar la seguretat social, negant-se a contribuir economicament amb el sistema que el represalia tant a ell com a la resta del poble palestí.

Té diabetis i fa sis anys va tenir una molt mala caiguda i va quedar paralitzat durant 23 dies. Gràcies a la fisioteràpia ha pogut tornar a caminar, però en necessita més.

L'Estat d'Israel li nega el tractament fins que no pagui el deute, que ascendeix a 7.000 €. Si en 17 dies no els paga, tornarà a entrar a presó durant 8 mesos.


Des de Pau Sempre fem una crida a la solidaritat internacional per domar-li suport. Tenint en compte el seu estat de salut, entrar a presó podria ser extremadament perjudicial per a ell.
Qualsevol aportació que feu abans del 21 d'agost al compte que us facilitem a continuació li farem arribar al seu advocat.

Num. compte: ES28-2100-0889-44-0200308810

Agraïm la difusió.

La solidaritat és la nostra millor arma.


1 comentari: